om os

 • Den Brand

  Parajumpers er et projekt, der følger af samarbejdet mellem abe og designer massimo rossetti, som har mange års erfaring som designer af yderbeklædning, og også som en importør af amerikanske mærker til det italienske marked.

  et møde med en, der er medlem af 210 rednings - eskadrille i en dårligt berømt bar i anchorage, alaska, hvis inspiration til massimo rossetti seneste værk.

  Den resultatet er en yderst innovativ yderbeklædning indsamling med højteknologiske komponenter, der frem for alt at være funktionel.

 • Den Inspiration

  mændene fra 210 rednings - eskadrille, baseret på forankring i alaska er trænet til ekstreme redning og inddrivelser i de vildeste og mest fjerntliggende og fjendtlig hjørner af verden.uanset om det er skibe ude på havet, rock bjergbestigere fast på et 4000 meter peak, eller submariners sank i en utrolig dybder, disse mænd er kaldet til at gribe ind.

  de er den PJS - kort for PARAJUMPERS.stærk og modig, de er bedre uddannet end nogen andre militære korps, men vigtigst af alt, de kan bruge deres færdigheder og teknikker til at redde liv.

 • Den Produktet

  fremstillet af hård på nylon, disse veste kom med en aftagelig ned foring og en pels skåret polstret hood.kraven, okay med en krog i faldskærmsudspring.foran ligger et stort, zippable multi - lomme med yderligere tre lommer, beregnet til transport af tilbehør, såsom ipods, gps - udstyr, mobiltelefoner osv.…


  Their motto is:
  "that others may live".