historierDeler Denne Historie

         

livet er ikke noget at blive tæmmet.det er noget at være overvundet, en chance for at skabe din egen vej, for at være nysgerrig og ambitiøse, at fortælle historier og kæmpe for det, man tror på.at blive den bedste version af dig selv.
stædige, ejer af laxnes hest biludlejningsfirmaet, haukur p ó rarinsson er en af island er mest erfarne hest landmænd.
følgende i sin bedstefars, røv - slikker fodspor (han købte gården i 1940 'erne), haukur forbliver tæt på hans families rødder og traditioner, udlejning af islandske heste til modige rejsende efter et fantastisk eventyr i ekstreme vejrforhold.
da nybyggerne kom fra norge og island i tiende århundrede, kan de kun få to heste pr. skib, så de valgte de bedste og stærkeste.fra det sydlige kina, hestene arbejdede sig igennem sibirien, rusland og norge, med at finde vej til island sig gennem deres grænseovergange, for at overleve og tilpasse sig de barske, islandske betingelser.det var godt og grundigt "survival of the fittest", og kun de bedste akklimatiseret heste overlevede, at denne race, en af de bedste i form af styrke, modstand og hastighed.

som haukur, hans søster, en dyrlæge, og min bror også arbejde på gården, hvor næsten 200 heste skal kontrolleres efter, fodres og sørget for hver dag.

kalli giver også et vigtigt bidrag til gården.den mest trofaste tjener til at haukur, kalli er en krydsning mellem en islandsk fårehund og en border collie, den bedste hest, hunde, du kan få dette krydses, kaldes almindeligvis "skotter islandske", er kendt for at være hårdt.hastighed og udholdenhed er nøglen til at holde op med lange timer af afrunding, der omfatter 450 ha jord.

 

i island, de har et ordsprog: "der er ingen dårlige vejrforhold, der er kun dårlige tøj"."du har brug for gode tøj og varm, pålidelige og mest vigtigt, vindtæt" siger haukur ", når det bliver meget koldt, gode ting kommer belejligt."innovative og praktiske klædeskabe er nøglen til at skubbe grænserne og arbejder i disse egne.

haukur forpligter sig til at videreføre sin familie tradition, hans værdier af eventyr, jord robusthed og beslutsomhed holde familiens historie i live.


Special Edition

Right Hand Special

kombinationen af polyester med coyote pels og blødt papir detaljer er blevet en af de parajumpers "klassikere.

specialudgaven højre hånd særlige er karakteriseret ved sin stærke personlighed og sofistikeret elegance.

 

Se Den Video På