Heidelberg Project— Events —

Den Heidelberg Projekt

heidelberg - projektet er et non - profit organisation i heidelberg street, i detroit, støtte til kunst som en måde til at komme til byen.detroit er en hård, krævende, hårdt arbejdende by, der efterlader ikke megen plads til følelser, kølet af den meget lave temperaturer. i denne algid atmosfære, men der er et hjerte banker mere end andre med varme, kreativitet, ingeniousness og kærlighed til sit eget land.


Heidelberg

The Project

fra en idé, tyree guyton, samler i 2 blokke arbejdet i flere kunstnere.de arbejder hovedsageligt med materialer, som de finder i ruinerne af gamle bygninger eller kasserede genstande, herunder tøj, biler, små stykker af jern eller træ.

yderligere oplysninger om www.heidelberg.org.


en udendørs museum

resultatet er en udendørs museum, hvor børnene fra nabolaget, lære om kunst og kunstnere i udarbejdelse og vedligeholdelse af bygge - og anlægsarbejder.
Den Resultatet

Parajumpers har besluttet at støtte heidelberg - projektet i sit forsøg på at sikre fremtiden for de mennesker, der er involveret, forbedre deres liv, men også at give dem mulighed for at skabe frit...resultatet er en samling billeder optaget på fantastiske heidelberg street i utrolig spændende by detroit.

hvad Parajumpers og hp kunstnere har til fælles, er deres mission.guyton ønsker faktisk at give en fremtid for de mennesker, der er involveret i projektet, ved hjælp af en art.som tim burke, moses, kate moss og mange andre under ruinerne af gamle bygninger, ubenyttede objekter, thrash i almindelighed, biler, dele, jern og træ dele skaber kunstværker, som han har på gaden, som i et kæmpestort museum i fri luft.at tage udgangspunkt i motto 210 rednings - eskadrille mænd, hård, modig alaskans forpligtet til at redde menneskeliv, Parajumpers siger, "kan andre folk leve!", og for så vidt angår hp er berørt, de lever i, og skabe frit.Heidelberg Heidelberg