Mand FW15-16


den helt nye kapsel kegen, er en genfortolkning af japanske kunstner yoshinori ono essensen af Parajumpers, indførelse af innovative teknologiske elementer i hans beklædningsgenstande, som "ikke - sy", en form for quilting, der er praktisk taget usynlig på ydersiden.takket være den effektive lamineret strække struktur og klistret lag og lynlåse, jakker er helt vandtæt.yono anden linje i stedet, er lavet af en heftig, dobbelt vævet stof med en matte satin skal afslutte, det er selvlysende på samme tid.beklædningsgenstanden kendetegnet ved en kontrastfarve (rust) 20 den nylon foring og ultrafine microfibre isolering.


GENTOU MAND                          SUISEI MAND                            GINGA MAND                           TOBY MAND


den nye Felted linje, udviklet takket være et samarbejde med det italienske designer gionata malagodi, er karakteriseret ved en behændig brug af Felted boucl é uld kombineret med en resistent polyester, der gør denne kapsel, der traditionelt er varm og moderne på samme tid.


TRENKER MAND                      MALLORY MAND

fyldt med næsten dobbelt så meget som, at du kan finde på et Masterpiece, disse beklædningsgenstande er en teknisk 3-layer bomuld, shell, bundet til en ren sammenpresning med 10.000 vandsøjlen.men stoffet er let og behageligt takket være det garn, der anvendes til både - og (60%, 60%).den shearling indstik, reflekterende tape i håndjern og pels trim omkring hood gøre disse beklædningsgenstande er perfekt til en ekspedition til arktis eller til en kraftigt stigende peak, at modstå himalaya temperaturer.

TRIBE MAND                               MUSHER MAND                              INUIT MAND

de traditionelle, ikonisk, genkendelige stilarter fra Parajumpers, meget hjerte og sjæl af mærkets identitet.sturdy stof, varmt nede ved påfyldning, last lommer og utvetydige oplysninger, med ægte eller falsk pels.

GOBI MAND                       
KODIAM MAND                 RIGHT HAND MAND                 PORTLAND MAND


KUBOK MAND                          FIRE MAND

Down Fill, udviklingen af den High Fill Power, er et nyt tag på de traditionelle vatterede veste for mænd, som er karakteriseret ved en by her.disse beklædningsgenstande er moderne og bekvem takket være en kombination af to forskellige stof: et lys og silky 100% polyester poplin plus en bestandig og sturdy osmanniske, med en fin farve modsætning.

MAINE MAND                          SQUIRREL MAND

et klassisk og lang varig familie i Parajumpers indsamling, hvert år denne serie bliver renoveret i detaljer og i styles, samt i den farve palette.nyd den mest klassiske fyldte jakker fra PJS i de nye glacier blå eller vismand.også til rådighed med vores nye smukke økologiske pels.

BLAZER MAND                            DEER MAND                      HARRASEEKET MAND

fyldte 100% polyester vandtæt mikro - osmanniske med varm coyote pels i ghettoen, i en unik stil: en lang frakke på.
den mesterlige kombination af typiske Parajumpers stof med elegance af harris tweed og bløde kogte uld, har skabt de britiske forbindelse serie.en klassisk, britiske linje helt på linje med avancerede, raffineret og elegant Parajumpers stil.

PEERS MAND                             HARRIS MAND

blandt de mest klassiske Parajumpers stilarter, oplært her midt i sæsonen jakker altid stå for deres funktionalitet og komfort, typiske egenskaber for den ægte sports - eller militære udendørs beklædningsgenstande, der gives af flere lommer og oplysninger såsom lynlåse og denne.

KEENE MAND                      ARCHES MAND                          ADIRONDACK MAND

enestående, fyldte modeller med nylon indstik og ægte pels - at bringe den typiske Parajumpers stil til skiløjper.
det er karakteristisk for de traditionelle styles er deres alsidighed: stor til at rejse eller for deres dagligdag, kombineret med en elegant, men også afslappet og sporty stil.farven er igen moderne og innovative, og vævet stof af mændenes styles har en matte slutte.

PERFECT MAND               LAST MINUTE MAND                     UGO MAND

med lyse farver og sjovt kombinationer, de nye Reversible Super Lightweight er den innovative version af den traditionelle Super Lightweight.denne reversible beklædningsgenstand kan anvendes på baggrund af fyldt side eller på strækningen, vandtæt side, med en teknisk materiale og sporty ud.

DUVAL ST MAND                 FLAGLER AV MAND               NEWTON ST MAND

mest populære i sommertiden, ultra light fyldte - Featherweight styles er inkluderet i vinteren indsamling med mørkere farve og en kombination af tunge materialer - perfekt til at blive kombineret med andre, større frakker i alle dragter.

ROBY MAND                             GIULY MAND                            HERMANN MAND

denne traditionelle Parajumpers linje kombinerer læder af meget høj kvalitet med bløde bindinger.resultatet er en elegant og ekstravagant - udgaven på samme tid.

GRIZZLY MAND                      DHOLE MAND

den Special Edition er blevet foreslået for denne vinter med en form for mænd og for kvinder, der er kendetegnet ved en stærk personlighed og sofistikeret elegance, på samme tid.kombinationen af polyester med blødt papir detaljer er blevet en af mærket er klassikere.