Kvinde FW15-16


Den nye version af High Fill Power af hende, realiseret i samarbejde med stylist Heesung Choi: to ned fyldt stilarter lavet af en let poplin stof, med en væsentlig farvekort og en moderne pasform. Tonen på tone detaljer samt de små appelsin kontraster giver denne linie en helt frisk og ung udseende.


STELLA KVINDE                    CALISI KVINDE


Fyldt med næsten dobbelt så meget ned, som du kan finde i et Masterpiece, disse beklædningsgenstande har en teknisk 3-lags bomuld skal, bundet til en åndbar laminering med 10.000 vandsøjle. Men stoffet er let og komfortabel takket være den fine garn bruges til både kæde og skud (60-60). De shearling skær, reflekterende tape på manchetter og pelskant rundt om hætten gør disse beklædningsgenstande perfekt til enhver ekspedition til Arktis eller en kraftigt stigende højdepunkt, modstå Himalaya temperaturer.


MUSHER KVINDE                     INUIT KVINDE


De mest traditionelle, ikoniske, genkendelige stilarter fra Parajumpers, hjertet og sjælen i mærkets identitet. Robuste tekstiler, varme dunfyld, cargo lommer og umiskendelige detaljer, med reelle eller kunstskind.


GOBI KVINDE                KODIAK KVINDE                LONG BEAR KVINDE                DENALI KVINDEFORBES KVINDE                 LONG FORBES KVINDE


Tre stilarter med en bomulds-nylon blanding stof med en varm, blød hånd føler på ydersiden og ned fyldt foring.


NICOLE KVINDE                    MARILYN KVINDE                      SOFIA KVINDE


En anden klassiker og langvarig familie i Parajumpers indsamling, hver sæson denne serie bliver renoveret i detaljerne, og i de stilarter, såvel som i farvepaletten. Nyd de mest klassiske ned fyldt jakker fra PJS i den nye gletsjer blå eller salvie. Tilgængelige med vores nye, smukke økologisk pels også.


ALASKA KVINDE                        HARRASEEKET KVINDE                 LIGHT LONG BEAR KVINDE


Sporty, men elegant, alsidig og med en slank pasform, design af denne kvinders serien er fulde af Parajumpers funktioner, såsom de kontrasterende bånd og den umiskendelige pasform: tre fine polyester mikro skammel og tre bløde satin stilarter.


ANGIE KVINDE                       DORIS KVINDE                    SELMA KVINDE                   GWYNETH KVINDEDen mesterlige kombination af typiske Parajumpers stoffer med elegance HARRIS Tweed og blødhed af kogt uld, har skabt den British Connection serien. En klassisk, british linje perfekt afstemt med den sofistikerede, raffinerede og elegante Parajumpers stil.


GLORY KVINDE                     MAXWELL KVINDE                      KEITH KVINDE


Blandt de mest klassiske Parajumpers stilarter, de Midseason jakker altid skiller sig ud for deres funktionalitet og komfort, er typiske kendetegn for de virkelige sport eller militære udendørs tøj, givet af de mange lommer og detaljer såsom lynlåse og aftrækkere.Unik, ned fyldt modeller, med nylon skær og ægte pels trim, der bringer den typiske Parajumpers stil til skiløjperne.


THIRD SKIMASTER KVINDE         GLACIER KVINDE                        GRANT KVINDE


Unik, ned fyldt modeller, med nylon skær og ægte pels trim, der bringer den typiske Parajumpers stil til skiløjperne.


GEENA KVINDE                     IRENE KVINDE                   JULIET KVINDE                    DODIE KVINDE


Med lyse farver og sjove kombinationer, den nye Reversible Super LightWeight er den innovative version af den traditionelle Super LightWeight. Denne reversible beklædningsgenstand kan bruges på lyset ned fyldt side eller på strækningen, vandtæt side, og byder på en teknisk materiale og sporty look.


OLIVIA ST KVINDE                   FRANCES ST KVINDE                   AMELIA ST KVINDE


Overvejende populær i sommeren, det ultralette ned fyldt Featherweight stilarter er inkluderet i vinter kollektion med mørkere farver og en kombination af tungere materialer - til perfekt kombineres med andre, tungere frakker i alle outfits.


VERONICA KVINDE                    GLORIA KVINDE                   SONIA KVINDE


Denne traditionelle Parajumpers linje kombinerer høj kvalitet læder med blød twill. Resultatet er en elegant og ekstravagant serier på samme tid.


TIGER KVINDE                   KEER KVINDE


Den Special Edition er re-foreslås for denne vinter sæson med en stil for mænd og en for kvinder, kendetegnet ved deres stærke personlighed og sofistikeret elegance på samme tid. Kombinationen af polyester med bløde fåreskind detaljer er blevet en af mærkets klassikere.